Русский Українська English
Crackers and drying

Crackers and drying

Display:
Show:
Sort By:
Склад: борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор білий, олія соняшникова, маргарин (рослинні олії у натуральному та стверділому вигляді рафіновані та дезодоровані), дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, ароматизатор «ванілін».   ДСТУ 7042:2009 Термін зберігання: 45 діб при те..
2300.00 грн.
Ex Tax: 2300.00 грн.
Склад: борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор білий, олія соняшникова, маргарин(рослинні олії у натуральному та стверділому вигляді рафіновані та дезодоровані), дріжджі хлібопекарські пресовані, мак, сіль кухонна.   ДСТУ 7042:2009 Термін зберігання: 45 діб при температурі зберігання..
2300.00 грн.
Ex Tax: 2300.00 грн.
Склад: борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор білий, олія соняшникова, маргарин (рослинні олії у натуральному та стверділому вигляді рафіновані та дезодоровані), дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, ванілін.   ДСТУ 7042:2009 Термін зберігання: 45 діб при температурі збері..
2300.00 грн.
Ex Tax: 2300.00 грн.
Склад: борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор білий, маргарин (рослинні олії у натуральному та стверділому вигляді рафіновані та дезодоровані), дріжджі хлібопекарські, яєчний порошок, сіль, ванілін.   ГОСТ 8494-96 Термін зберігання: 30 діб при температурі зберігання:20-22С віднос..
2300.00 грн.
Ex Tax: 2300.00 грн.
Склад: борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор білий, маргарин столовий (рослинні олії у натуральному та стверділому вигляді рафіновані та дезодоровані), родзинки(12, 5%), дріжджі хлібопекарські, яєчний порошок, сіль.   ГОСТ 8494-96 Термін зберігання: 30 діб при температурі зберіганн..
2300.00 грн.
Ex Tax: 2300.00 грн.